Blotevoetendans

Blotevoetendans –  Zwolle

  

Iedere maand op zondagochtend van 11.00 tot 13.00 uur, volledig vrij bewegen op muziek in een mooie ruime zaal. Met muziek die verzorgd wordt door een passievolle DJ.

Zonder begeleiding of aanwijzing, lekker in je eigen flow je eigen beweging volgen op de klanken van de muziek en de impulsen van je lichaam, al dan niet contact makend met de ander. Hoe en wat je ook wil; mooi sierlijk, rollend op de grond, of stil op een matje.
En altijd met respect voor de ander en vooral verantwoordelijk voor jezelf.

  • Behalve korte mededelingen bij de start, doen we geen ‘groepsdingen’. Ook niet na afloop.
  • Naast de zaal is er een fijne grote bar ruimte, waar je even kan ‘pauzeren’ als je wil.
  • Koffie/thee/water en kleine versnapering zijn aanwezig en vrij om te pakken. (Je kan je eigen waterflesje meenemen).
  • De muziek stopt (zonder aankondiging) rond 12.30 of 12.45  uur. Je kunt eventueel nog even na ‘liggen’ in de zaal, na zitten in de bar, of direct vertrekken. (Voel je sowieso vrij om te gaan wanneer je wil).
  • € 15,- entree bij binnenkomst.
  • Er is op de parkeerplaats bij het gebouw voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Voor de dansdata en locatie zie de pagina ‘Agenda’.

 


Extra dans: CloseYourEyes -dans

Zaterdagavond 4 juni 2022 organiseert De Wonderkamer een extra dans en heeft hiervoor DJ- Peet uitgenodigd met haar CloseYourEyes -dans.

Zij neemt ons mee op reis met haar muziek.
We dansen met een blinddoek om (het kan eventueel ook met ogen dicht).
Door geen afleiding van het zien van anderen en je omgeving kan je je intens verbinden met de muziek en je beweging en hiermee met diepere lagen in jezelf.


De DJ’s 

De muziek wordt bij de Blotevoetendans verzorgd door een ervaren dj met passie voor muziek. De dj zal per keer wisselen. Met telkens een nieuwe geselecteerde speellijst.
Welke Dj, wanneer draait is te zien op de pagina ‘Agenda’.

De Wonderkamer is blij en dankbaar dat de volgende Dj’s inmiddels al meerdere malen hebben gedraaid bij de Blotevoetendans.

Dj- Peet

Ze draait voor deze ochtenden haar speciaal geselecteerde muziek. die bestaat uit ritmische golfbewegingen, variërend van zacht en uitbundig.
Ze maakt met veel zorg een in elkaar vloeiende selectie van muziek en maakt gebruik van niet alledaagse muziek, soms bekend en vooral minder bekend. Deze vormen samen een inspirerend kunstwerk.

Dj- R22

Zijn muziek kent (speelse) golfbewegingen van zacht naar intens. Wim-r beheerst de kunst je te laten wegzakken in jezelf en je te laten meevoeren op de muziek. Het gaat hem om de dans, het samenzijn, het delen/verbinden/samen bewegend voelen.
Hoewel hij een mooie muzieklijst klaar heeft, past hij mogelijk ter plekke, tijdens de dans nog wat nummers aan- in afstemming op de energie van in de groep.