Kindertolken

 

De PresentChild Methode ©

Kindertolken via de PresentChild Methode© is een methode om de boodschap van je kind te begrijpen.

Bij deze sessies is je kind zelf niet aanwezig.

Soms kun je zo tegen een bepaald gedrag van je kind aanlopen. Als je helderheid krijgt over wat dit over jezelf zegt is het net of er kwartjes vallen, het lucht op en op bijna magische wijze verandert dan ook het gedrag van het kind.

Wij hebben een mechanisme om iets wat we vroeger meegemaakt hebben dat pijnlijk was ergens in ons onderbewuste te stoppen.
We beschermen het op allerlei manieren om maar niet opnieuw met die pijn geconfronteerd te worden.
Vaak is het iets kleins maar dat heel groot voelde toen je kind was.
Als kind ben je nog zo afhankelijk van je omgeving/ouders/leraren etc.
Meestal is datgene nu helemaal niet meer erg voor je, nu je volwassen bent.
Toch blijven we het wegstoppen. Omdat iets in ons nog steeds denkt dat we er niet mee om kunnen gaan als we het weer voelen.

Als het dan toch weer gezien mag worden, geeft dit een enorme bevrijding. Doordat de energie die we gebruikte om het weg te stoppen weer vrij komt en we weer vrijer kunnen bewegen.

Door de band tussen jou en je kind, heeft je kind contact met jou onderbewustzijn. Hij/zij zal hierop reageren en omdat je het van jezelf niet ziet, kan het gedrag van het kind heel onlogisch lijken. En vaak ook als vervelend ervaren worden.

Soms kan een kind op hele wonderlijke manieren dingen laten zien, dat kan zelfs een letterlijke zin zijn, die precies klopt met een situatie van jou trauma(tje) van vroeger

Doordat hetgeen dat bij je ‘hoort’ weer gezien, geliefd en geleefd mag worden, kun je weer groeien en bloeien in de staat zoals die echt bij je past en waar je uiteindelijk het gelukkigst bij voelt.

 

Hoe zien de kindertolk sessies eruit?

Het traject bestaat in principe uit 3 sessies. (afhankelijk van de voortgang en de wens van de ouder)

1. Het intake gesprek (1 tot 1,5 uur); Door de vragen die ik stel vertel je als ouder waar je bij je kind tegenaan loopt.

Hierna vertaal ik dit verhaal.

2. Terugkoppelingsgesprek (1 tot 1,5 uur); Hierin wordt de vertaling weer gegeven, met de boodschap die het kind aan jou als ouder geeft. Dit gaat dan niet meer zozeer over het kind, maar hierbij kijken we naar jou onbewuste/ongeleefde kant.

3. Follow- up gesprek (1 uur); Hierin wordt gekeken hoe de situatie nu is en wordt gekeken wat kan helpen om alert te blijven, je nieuwe inzicht vorm te geven in je leven en/of je mogelijke beginnende verandering voort te zetten.

Meer informatie over kindertolken is ook te lezen op www.presentchild.com.